Personvern

Denne personvernerklæringen forteller hvordan Russeplan.no samler inn og behandler personopplysninger.

Behandlingsansvarlig
Trønderved, ved Stokk og stubb AS, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger.

Formål
Vi samler inn personopplysninger for å kunne sende din bestilling til riktig leveringsadresse, holde deg oppdatert med ordrebevegelsene samt kontakte deg dersom det skulle være behov i henhold til dine ordre.
Det er frivillig om man ønsker å gi oss personopplysninger. Dersom det ikke kommer frem personopplysninger er det ikke mulig for Tronderved.no å gjennomføre salg.

Rettslig grunnlag
Vi er pålagt å oppbevare ordreinformasjon i forbindelse med regnskapsføring, avgiftshåndtering og eventuell garanti-/returhåndtering.

Personopplysninger som samles inn
For å gjennomføre et kjøp på Tronderved.no trenger vi navn, adresse, mobilnummer og e-post.
Tronderved.no innhenter IP adresser til de som besøker vår nettside (https://tronderved.no/)

Innhenting av personopplysninger
Vi innhenter personopplysninger gjennom vår nettside (https://Tronderved.no/). Denne lagres trygt på Nordix Media sine servere.

Tredjeparter
Tronderved.no utleverer kun personopplysninger til Stokk og stubb AS ved utsending av produkter fra deres kontorer, og til Poweroffice ved fakturering.
Stokk og stubb mottar navn, telefonnummer, epost og adresse fra Tronderved.no.
Poweroffice mottar navn, telefonnummer, epost og adresse fra Tronderved.no.

Sletting og arkivering
Regnskapsloven pålegger oss å lagre transaksjonsdata i 5 år. For å kunne ivareta kunders rettigheter i forbindelse med garanti og reklamasjon i henhold til forbrukerkjøpsloven og kjøpsloven, lagrer vi kjøpshistorikk i 10 år.

Sikring av personopplysninger
Tronderved.no under Nordix Media har gode rutiner og omfattende tiltak for å sikre at uvedkommende ikke får tilgang til dine personopplysninger, og at behandlingen av data skjer i samsvar med kravene i gjeldende lovgivning.

Du kan være trygg på at Tronderved.no lagrer dine personopplysninger på en sikker måte.

Dine rettigheter
Du har rett til innsyn i dine personopplysninger som Tronderved.no har registrert i samsvar med gjeldende lovgivning. Du kan til enhver tid be om å motta disse opplysningene uten vederlag i tråd med lovgivningen.

Opplysninger skal utleveres/overføres på en sikker måte. Dersom den registrerte inngir anmodningen elektronisk, og med mindre den registrerte anmoder om noe annet, skal informasjonen gis i en vanlig elektronisk form.

Du kan også, når som helst, be oss slette eller rette dine personopplysninger, forutsatt at vi ikke er forpliktet til å oppbevare disse i henhold til gjeldende lovgivning eller andre forpliktelser vi har. Du kan også gå inn å slette dine egne personopplysninger inne på “Min Konto”

Du kan når som helst trekke tilbake samtykke du har gitt oss. Samtykkene finner du på min side.

Du har rett til å klage til Datatilsynet dersom du opplever at dine personopplysninger ikke blir behandlet i henhold til denne erklæringen.

Kontaktinformasjon
Har du spørsmål om personopplysninger eller ønsker du at Russeplan.no skal rette, slette eller utlevere dine opplysninger, så ta kontakt med oss på e-post [email protected]

Postadresse:
Stokk og stubb AS
Vuddudalen 542
7630 ÅSEN